1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Novo vodstvo kočerinske Frame

vodstvo farameU srijedu, 14. listopada, izabrano novo vijeće i vodstvo Frame na Kočerinu.
Presjednica: Iva Ćuk
Potpresjednica: Anita Ivanković
Tajnica: Antonija Sabljić
Voditeljica formacije: Ivana Ćuk
Blagajnik: Ivan Martinović
Dodatni članovi: Iva Gašpar, Jelena Sesar i Matej Vukoja!
Novoizabranom vijeću želimo ustrajnost i mir na njihovom putu, da uz zagovor serafskog oca sv. Franje, odgovorno i hrabro vode naše bratstvo.

Više...

Frama Kočerin slavi svoj 15. rođendan

frama 2015U nedjelju, 11. listopada, na Kočerinu će se obilježiti 15. godišnjica Frame na Kočerinu obred primanja i obećanja. Večernja Sveta misa je u 18 sati. Jutarnja misa je na Kočerinu u 8 sati. Na filijalama su mise po uobičajenome rasporedu. Pozivamo sve vas koji ste nekada bili članovi Frame da dođete na ovo slavlje.

Framaši na duhovnome seminaru u Međugorju

altI ove je godine Frama Kočerin prisustovala trodnevnom duhovnome seminaru u Međugorju. Mnogi framaši su željno iščekivali nadolazeći seminar i prijavili su se u velikom broju. Vijeće Frame Kočerin za seminar pod nazivom "U malome si bio vjeran, uđi u radost Gospodara svog" pripremalo se gotovo mjesec dana te su time ugodno iznenadili framaše i doslovno ih ostavili bez teksta.

Više...

Mladi s Kočerina na 25. susretu mladih u Međugorju

altU utorak 5.8. oko 8:30 sati nas se 40-ak mladih okupilo ispred župne crkve. Neke je tu dovela radoznalost, neke društvo, a neke lijepa sjećanja i uspomene na dosadašnja okupljanja mladih u Međugorju. No, što god smo mi mislili da nas je tu dovelo, sada znamo da je pored toga bio i jedan viši poziv, a to je poziv Majke koja želi okupiti svoju djecu oko sebe i ujediniti ih.

Više...

Frama Kočerin na XVI. Framafestu u Mostaru

altU subotnje jutro, 19. listopada, krenuli smo u Mostar na ovogodišnji Framafest. Framaši iz Posuškog Graca dočekali su nas u busu na Kočerinu, tako da smo zajedno nastavili put do Mostara.

Više...

Primanja i obećanja 2012.