1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hodočašće u Zadar - Relikvije Svetoga Laopolda

sv Leopold MandicUskoro će na naše prostore ponovno doći tijelo – relikvije Svetoga Leopolda Bogdana Mandića. Mi ćemo organizirati odlazak u Zadar. To će biti u drugi četvrtak 14. rujna. Karte za odlazak možete kupiti u župnom uredu nakon jutarnjih ili nedjeljnih misa. Cijena je 20 KM. Nemojte čekat zadnje dane pa da nestane mjesta. Zbog velikoga interesa organizirali smo dva autobusa. Prvi je već pun i polovica drugoga!

NAJAVA: Hodočašće Marija Bistrica, Zagreb, Krašić, Karlovac

Župa Kočerin za župljane organizira hodočašće u Mariju Bistricu, Zagreb, Krašić, Karlovac i druga mjesta. Ide se dva dana. Subota 1. i nedjelja 2. travnja. Prijave isključivo nakon nedjeljnih svetih misa i običnim danima nakon jutarnje svete mise. Sve informacije imate na plakatu. Kliknite na njega i tu je sve!

Više...

Hodočastili smo u Boku Kotorsku

akotorPovodom Godine milosrđa župljani s Kočerina su hodočastili u zaljev hrvatskih svetaca Boku Kotorsku u Crnoj Gori. Tri autobusa hodočasnika svoj duhovni program su započeli u kotorskoj katedrali Svetoga Tripuna. Tu je hodočasnike pozdravio kotorski biskup Ilija Janić. Misno slavlje je bilo u crkvi blažene Ozane kotorske. Misu je predvodio fra Mario Knezović, župnik kočerinski, a propovijedao je biskup Ilija Janjić.

Više...

VIDEO: Božićni koncert na Kočerinu

koncert bozicNa Badnju večer a uoči Mise polnoćke održan je kratki Božićni koncert. Na koncertu su nastupili župni zborovi: Veliki župni zbor, Mali župni zbor i zbor Frame. Program je vodila Iva Ljubić. Snimku koncerta pogledajte i čujte klikom na opširnije.

Više...

U župi Kočerin više rođenih nego umrlih

bebaŽupa Kočerin ove godine ima dobre demografske pokazatelje. Više je krštenih nego umrlih. A u odnosu na prošlu godinu kršteno je 21 dijete više. Također je odziv na Svete mise, u odnosu na broj vjernika, u porastu. Vidite u opširnije podatke.

Više...

Blagoslov kuća i obitelji od 4. do 8. siječnja

 

blagoslov kuaObjavljujemo raspored blagoslova kuća od 4. do 8 siječnja. Tijekom blagoslova uvijek ažuriramo podatke pa ako je što krivo napisano kažite to kod blagoslova vaše kuće. Kliknite na opširnije i vidite raspored.

Više...

Primanja i obećanja 2012.

Vremenska prognoza