Hodočašće u Slavoniju

Već smo vam najavili hodočašće u Slavoniju: Đakovo, Osijek, Aljmaš, Vukovar, Vinkovce. Detaljan program možete vidjeti na župnoj Internet stranici i na Facebooku-u. Prijave ćemo isključivo početi primati u subotu 16. veljače s početkom u 9 sati pa dalje koliko bude mjesta. Nemojte prije toga ni dolaziti niti zvati. Tada ćemo vas popisati i sve riješiti. Ima 100 mjesta. Najprije primamo župljane, pa ako ostane mjesta onda i ostale izvan župe. Cijena putovanja je 520 Kuna ili 70 Eura. U tim valutama, najbolje u kunama, platite jer ćemo tako i plaćati u Slavoniji. U cijenu je sve uračunato: put, noćenje, hrana, ulaznice za muzeje… Dakle, vi koji mislite ići u subotu 16. veljače počinju prijave od 9 sati u župnome uredu.

DOLJE PROČITAJTE DETALJE

Polazak: Subota 6. travnja u 5 sati od crkve na Kočerinu.
Povratak: Nedjelja, 7. travnja oko 23 sata.

Subota 6.4.
Maglaj – Svetište Leopolda Bogdana Mandića
Đakovo – katedrala, grad, muzej J.J. Strossmayera
Osijek – katedrala, središte grada, gradska tvrđa
Aljmaš – Marijansko svetište
Vinkovci – Večera i noćenje u hostelu

Nedjelja 7.4.
Vukovar – crkva svetoga Jakova, Ovčara, Velepromet, groblje, Mitnica…
Vinkovci – ručak u hostelu
Banja Luka – katedrala i grob blaženoga Ivana Merza i Franjevački samostan Petrićevac
Podmilačje – Svetište Svetoga Ive (kratka stanka na putu)

CIJENA PUTOVANJA: 520 Kuna ili 70 Eura. (u tim valutama, najbolje u kunama, plaćamo smještaj pa stoga u ovim valutama i platite). Plaćate prigodom prijave!
U cijenu je uračunato sve: autobus, noćenje u hotelu, večera, ručak i doručak u hotelu, propusnice za mjesta pohoda, honorar domaćinima u Slavoniji i skromni darovi domaćinima.

KOD PRIJAVE: Napišite tko je eventualni vaš suputnik ili suputnici tako da nam bude lakše rasporediti sobe i krevete u hotelu. Budite raspoloživi za dijeljenje sobe. Najprije primamo župljane Kočerina, pa tek ostale ako bude mjesta!

NAPOMENA ZA HODOČASNIKE: Ponijeti putovnicu ili hrvatsku osobnu kartu. Za prvi dan putovanja ponijeti sendviče i piće jer tek ćemo imati zajedničku večeru. Ponijeti potrebno za noćenje. Kod polasku ne kasniti jer nikoga nećemo čekati. Voditelji puta su fra Mario i Stipe Kvesić.

VAŽNA NAPOMENA: Ako se prijavite i platite put pa otkažete, nama odmah javite kako bi pokušali drugome dati vaše mjesto i tako vama vratiti novac!

Biblija

Katekizam

Misna čitanja

Vjersko znanje