Prvi zavjeti članica OFS na Kočerinu

Dvije članice Franjevačkog svjetovnog reda Kočerin, Josipa i Marija Ćuk, u nedjelju 22. rujna 2019. položile su svoje prve privremene zavjete te se tako zavjetovale živjeti Evanđelje slijedeći primjer sv. Franje. Svetu misu predslavio je fra Velimr Mandić, duhovni asistent bratstva, a pjevanje su animirali članovi Frame Kočerin. Zavjete je primila ministra bratstva Ana Banožić a u ime Crkve potvrdio fra Velimir. Svjedoci zavjetovanja bile su članice vijeća Zdravka Galić i Zora Kvesić. Nakon misnog slavlja članovi bratstva i framaši nastavili su zajedništvo i slavlje u župnim prostorijama.
Prehodno su, u ponedjeljak, 16. rujna, na molitvenom susretu trećara, dvije članice bratstva (Katica Sesar i Mirjana Galić) obnovile svoje zavjete na godinu dana.
Trećari svoje susrete imaju dva puta mjesečno, prvi ponedjeljak u mjesecu te treći ponedjeljak u mjesecu kada je molitveni susret. Svi oni koji žele postati članovi ili samo žele vidjeti kako izgledaju susreti Trećara, mogu se pridružiti već na idućem susretu koji će se održati 7. listopada u 19 sati.
Piše: Josipa Vukoja

FOTOGRAFIJE VIDITE OVDJE

Raspored Svetih misa

Svete mise su savko jutro, radnim danima, u 7 sati. Uz tu misu su misne nakane za pokojne.

Kad je blagdan u radne dane misa je u 8 sati.

Nedjeljne svete mise su:

  • Kočerin 8 i 11 sati.
  • Ljubotići u 10 sati.
  • Crne Lokve u 11,30.
  • Rujan 9,30.
  • Podvranić 9,30 (prve nedjelje u mjesecu)

Prve nedjelje u mjesecu je misa u Podvraniću u 9,30 i tada ne budu mise na Rujnu i Crnim Lokvama.

Biblija

Katekizam

Misna čitanja

Vjersko znanje